Riool verstopping

Riool verstopt?

Een verstopt riool is geen pretje. Het is vaak onverwacht en altijd op een momenten dat absoluut niet uitkomt. Gemiddeld krijgt men in Nederland eens in de 8 jaar te maken met een verstopt riool. Bel ons op 06-48949222 Heeft u een verstopt riool en zoekt u een professioneel bedrijf om uw riool te ontstoppen? Dan bent u bij Sam Loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij ontstoppen uw riool snel, vakkundig en zonder verrassende kosten. 

Oorzaak verstopt riool

Een verstopte riolering kent veel oorzaken. Deze liggen voornamelijk bij het doorspoelen van vaste objecten, zoals toiletverfrissers, babydoekjes, maandverband, te veel toiletpapier, haar, plastic objecten en zelfs vet of olie. De verstopping komt meestal door verkeerd gebruik van de afvoeren. Natuurlijk komt het nooit uit en toch gebeurt het: opeens is uw riool verstopt en staat u tot uw enkels in het water. Een verstopt riool levert naast onhygiënische situaties ook een hoop kopzorgen op. Schakel daarom Sam Loodgietersbedrijf: we lossen uw probleem snel en efficiënt voor u op! Bel ons op 06-48949222
WC Overstroming

Kosten riool ontstoppen

Sam Loodgietersbedrijf helpt u graag bij het ontstoppen van uw riool. Wij ontstoppen op een grondige manier, waardoor u in de toekomst niet het risico loopt op nog een verstopt riool. We verhelpen eenmalig uw verstopping al voor € 67,50 incl. btw.  Vaak zijn de meeste verstoppingen al binnen 30 minuten opgelost. Ook betaalt u bij ons geen voorrijkosten en zijn we een VCA-erkende rioolspecialist. 
 
Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel dan Sam Loodgietersbedrijf in en wij lossen uw probleem snel, goedkoop en professioneel voor u op.  
 
We zijn de voordeligste loodgieter in uw regio.

We helpen u direct. 100% Veilig & Betrouwbaar.

Bel 06-48949222 en vraag naar de  beschikbaarheid. 

Riool verstopt?

Nu €67,50 

- Geen voorrijkosten
- Snel ter plaatse
- Optimale kennis
- Jarenlange ervaring
- Garantie op het gelverde werk

Vraag online een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222

 

  • Klanten beoordelen ons met een 9,8

  • Garantie op het geleverde werk

  • Bel ons en ik help u gelijk

  • Certificaat aanwezig