Loodgieter nodig?

SAM Loodgietersbedrijf is uw loodgieter voor heel Noord-Holland. Van installaties voor de badkamer, toilet of keuken tot aan uw CV installatie en ketel. Of het nu gaat om compleet nieuwe aanleg, omleggen of een renovatie, onze top loodgieters regelen het goed, snel en voordelig.

Badkamer en Keuken

Een renovatie aan uw badkamer of aan uw keuken is een gedachte die veel bewoners tegenwoordig bezighoudt. Omdat het net een stukje beter kan in design, maar ook in comfort.

Ook vraagt men zich af welke sanitaire elementen  je wel of niet moet toepassen. Is er in de badkamer wel mogelijkheid voor een raindance of juist eerder een easydrain met daarnaast een zwevend toilet.
Is het wel onderhoudsvriendelijk?

Voor al deze gemakken kunt bij ons terecht. Wij zijn als loodgietersbedrijf gespecialiseerd in het verbouwen naar de gewenste badkamer maar ook moet er gedacht worden aan het juiste onderhoud zoals bijvoorbeeld:

  • Vochtschimmel aan het plafond
  • Geel gekleurde voegen
  • Beschadigd en/of beschimmeld kitwerk aan uw douche cabine.

Het zijn allemaal factoren die mee spelen in ons huishouden.

Natuurlijk zijn er reiniging middelen die het op korte duur verhelpt maar u doet er verstandig aan om te weten hoe je dit soort narigheid bij de aard aanpakt zodat u geen onnodige kosten maakt en altijd voorbereid bent.

Waarom SAM Loodgietersbedrijf?

Daarom bent u bij Sam met meer dan 15 jaar ervaring in het bedenken van oplossingen aan het juiste adres. U krijgt ten alle tijden zorgdragend advies, zoals u van een ervaren loodgieter kunt verwachten.

Als het om voorkomen van verstoppingen en natuurlijk lekkages gaat zal er in sommige gevallen verzekeringstechnisch advies nodig zijn om u op de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

Kortom u betaald nooit te veel want u bent altijd verzekerd van succes.

06 48949222

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

24 uurs storingsdienst

Last van lekkage, verstopping of defecte CV-installatie of -ketel?

Maak een afspraak en wij helpen u direct!

Delen op Social Media
LinkedInTwitterFacebook