Loodgietersbedrijf Zwanenburg
(Haarlemmermeer)

De loodgieter die altijd in de buurt is en 24/7 bereikbaar is, zelfs op feestdagen! Wij helpen u met al u sanitair, riolering en lekkages tot het repareren van  kapotte afvoeren. Wij beschikken over de juite kennis om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen!

 Met behulp van de modernste technologie inspecteren we uw afvoer- en rioolleidingen door middel van camera's, lokaliseren we de exacte oorzaak van het probleem en bieden we een oplossing voor het probleem. Sam Loodgietersbedrijf is de #1 Loodgieter in Zwanenburg. (Haarlemmermeer)  

Wij bieden zorg voor al uw saniteren behoeften en biedt betrouwbare en gegarandeerde service. 

Afspraak maken

Riolering/ontstoppingsdienst nodig?

Last van een verstopte riolering, verstopte toilet, verstopte sifon of juist een verstopte afvoer? Daar wilt u zo snel mogelijk vanaf! Onze loodgieters begrijpen dit als geen ander. Daarom staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend en op alle feestdagen.

Douche putje

Afspraak is afspraak

Bij Sam Loodgietersbedrijf geldt wat u afspreekt wordt ook gedaan. Achteraf is er geen discussie over de werkzaamheden. U kunt met een gerust hart ons het ontstoppingswerk laten uitvoeren. We hebben al veel mensen van hun vervelende ontstoppingen af geholpen. Het resultaat is er altijd naar dat men verbaasd staat hoe snel het eigenlijk verholpen is. Dit brengt dan gelijk een vriendelijk en redelijk tarief met zich mee. Dus als u twijfelt doe dit niet langer. We lossen uw ontstoppingsproblemen graag voor u op.  En op al ons uitgevoerde werk is 100% garantie van kracht.  Twijfel niet en bel!

 

Afspraak maken

Vraag een gerust een offerte aan of bel: 06-48949222

 

 

Loodgieter nodig in Zwanenburg (Haarlemmermeer) ?

Riool verstopt? Nu €67,50 
- Geen voorrijkosten
- Snel ter plaatse
-  Optimale kennis
- Jarenlange ervaring

Vraag online een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222
 

  • Klanten beoordelen mij met een 9,8

  • Garantie op het geleverde werk

  • Bel ons en ik help u gelijk

  • Certificaat aanwezig