Wasmachine verstopt? We lossen het graag op voor €67,50 

Zoals veel huiseigenaren snel ontdekken, kan het best riskant zijn om te proberen om de verstopte afvoer van de wasmachine zelf te repareren. Hoe weet je zeker dat je het juiste gereedschap gebruikt of de juiste armaturen loskoppelt om verstoppingen en vuil op te lossen? Nog zorgwekkender zijn de mogelijke gevolgen van slechte doe-het-zelf pogingen die ertoe kunnen leiden de de advoer van uw wasmachine in slechtere staat verblijft dan voorheen. 
Afspraak maken

Sam Loodgietersbedrijf, de professional in uw regio

Ondanks deze zorgen kan het ontstoppen van de afvoerleidingen van uw wasmachine een gemakkellijke verbetering zijn die u aanbrengt in het sanitair van uw huis. Als u het natuurlijk door een professional laat doen. Gelukkig is een professional nooit ver weg.  Sam Loodgietersbedrijf is de specialist in de regio Haarlem! Of het nu een verstopt riool, gootsteen of wasmachine is, niks is ons te gek. 

Zoals bij alle problemen met sanitair in huis, is het belangrijk om als huiseigenaar uw eigen doe-het-zelflimieten te kennen. Maak de zaken niet erger door slechte technieken voor het opruimen van verstoppingen te gebruiken of door te bproberen verstopte wasmachineleidingen schoon te maken zonder het juiste gereedschap of de jusite expertise. Wacht niet tot het te laat is, en richt u tot een professional zoals Sam Loodgietersbedrijf. We helpen uw leidingen schoon te houden. 

Onze service

We herkennen snel het probleem en zorgen ervoor dat de verstopping binnen een half uur opgelost kan worden. U kunt er van uitgaan dat we adequaat en betrouwbaar te werk gaan.  U als klant staat bij ons op de eerste plaats en we helpen u graag!

Vraag vandaag een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222

Afspraak maken

Wasmachine verstopping oplossen?
Nu €67,50 

- Geen voorrijkosten
- Snel ter plaatse
- Optimale kennis
- Jarenlange ervaring
- Garantie op het geleverde werk

Vraag vandaag een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222

 

  • Klanten beoordelen mij met een 9,8

  • Garantie op het geleverde werk

  • Bel ons en ik help u gelijk

  • Certificaat aanwezig