Doucheputje  Verstopt?

 
Een verstopt doucheputje kan heel vervelend zijn. Vaak kunt u het zelf wel oplossen door het putje leeg te halen met uw hand of iets anders. Bijvoorbeeld een paar haren. Maar soms komt het voor dat het douchputje echt verstopt zit en dat u de verstopping niet zelf kunt verhelpen. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We lossen het probleem graag voor u op. We helpen u snel en kundig  zodat u de sanitaire voorzieningen van uw huis weer optimaal kunt gebruiken. Neem contact met ons op voor het professioneel onstoppen van uw verstopte doucheputje in de regio Haarlem/ Onze professionals kunnen de verstopping veilig verwijderen en uw afvoer weer in goede staat herstellen.
Er zijn veel loodgieterbedrijven in de regio Haarlem, maar u wilt een bedrijf dat professionele en snelle service biedt met een vriendelijke uitstraling. Dat is hoe we zaken bij Sam Loodgietersbedrijf. Of u nu een verstopte badafvoer of verstopt doucheputje hebt of een ander sanitairprobleem heeft, wij zijn er om u te helpen. Bel me op: 06-48949222 voor snelle, betrouwbare  ontstoppingsservice!

Verstopte Douche, Bad of bubbelbad
Onze oplossingen voor een verstopt douche, bad of bubbelbad in de regio Haarlemmermeer zijn afgestemd op uw specifieke probleem. Of de verstopping nu in het bad, douche of de wastafel zit,  we lossen het voor u op.  De locatie van de afvoer is erg belangrijk omdat het onze loodgieters helpt te weten met welk type verstopping ze te maken hebben.  
Afspraak maken
Over onze loodgieters
Onze loodgieters, zijn specifiek opgeleid om precies te weten hoe ze uw probleem kunnen oplossen. Ze hebben de apparatuur ter beschikking om de nodige reparaties uit te voeren, zodat uw gootsteen na ons eerste bezoek wordt  ontstopt. Onze snelle, efficiënte ontstoppingen en reparaties en niet geheel onbelangrijk  de 24-uurs loodgietersdienst zorgen ervoor dat wanneer u ons belt, u niet in de wacht wordt gezet maar direct geholpen wordt.  Bel Sam Loodgietersbedrijf en wij lossen de verstopping binnen 30 minuten op!
 
We zijn de voordeligste onstoppingsloodgieter in uw regio.

We helpen u direct. 100% Veilig & Betrouwbaar.

Bel 06-48949222 en maak een afspraak

Doucheputje Verstopt?
Nu €67,50 

- Geen voorrijkosten
- Snel ter plaatse
- Optimale kennis
- Jarenlange ervaring
- Garantie op het geleverde werk

Vraag vandaag een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222
 

  • Klanten beoordelen mij met een 9,8

  • Garantie op het geleverde werk

  • Bel ons en ik help u gelijk

  • Certificaat aanwezig