Ontstoppingsmiddelen

 
Persoonlijk raden wij het af om chemische middelen te gebruiken.  
Het levert eerder lekkage op dan een lege pijp. De rubbers in het siphon kunnen er slecht tegen. Pvc lijm word weggevreten met als gevolg een losgeschoten pijp omdat er een plopper word gebruikt. 
Het heeft maar een tijdelijke oplossing omdat het water er eventjes onderdoor kan maar een vaatwasser zal zijn water er niet langs kunnen stromen dat zal uiteindelijk terug stromen met een lekkage tot gevolg als er een keuken boiler in de kast staat zal het daar eruit stromen.
Vaak heeft men het niet door wat uiteindelijk de keukenkast zal beschadigen of  nog erger de houten keukenvloer begint bol te staan. Deze klachten zit niemand op te wachten. Wat heel gauw opgelost kan worden door onze vakbekwaamheid 

Korrels ontstoppingsmiddel 

Korrels ontstoppingsmiddel is het meest onhandige middel om je leiding te reinigen.  Deze dient nadrukkelijk volgens etiket beschreven te worden toegediend. Vaak is dat 1 eetlepel wat heet water wegspoelen wat regelmatig over het hoofd word gezien met als eindresultaat een dicht bevroren afvoer leiding. Geen enkele machine kan deze pijp vrij krijgen daarom raden wij het af om er verder mee door te gaan als de blokkade niet is verholpen om uithakken van de pijp of tegels uitslijpen onder een badkuip/douche cabine te kunnen voorkomen. 


Chemische middelen 

De enige reden wanneer wij chemische middelen gebruiken is als er echt geen mogelijkheid is de verstopte leiding te bereiken door constructiefouten waardoor er onvoldoende rekening is gehouden met het bepalen van stromingsrichting. Dat gebeurt weleens met haakse stukken in de cementvloer. Dat herkennen wij als er in de badkamer vanuit de wastafel gereinigd word en in een doucheput uitkomen en andersom vanuit de douche put bij de wastafel terecht komen met onze spiraal veer. 
Onze monteurs weten dit gauw genoeg te herkennen en zullen dat in een mum van tijd voor u in orde te brengen. 
 
Afspraak maken
Over onze loodgieters
Onze loodgieters, zijn specifiek opgeleid om precies te weten hoe ze uw probleem kunnen oplossen. Ze hebben de apparatuur ter beschikking om de nodige reparaties uit te voeren, zodat uw gootsteen na ons eerste bezoek wordt  ontstopt. Onze snelle, efficiënte ontstoppingen en reparaties en niet geheel onbelangrijk  de 24-uurs loodgietersdienst zorgen ervoor dat wanneer u ons belt, u niet in de wacht wordt gezet maar direct geholpen wordt.  Bel Sam Loodgietersbedrijf en wij lossen de verstopping binnen 30 minuten op!
We zijn de voordeligste onstoppingsloodgieter in uw regio.

We helpen u direct. 100% Veilig & Betrouwbaar.

Bel 06-48949222 en maak een afspraak

 

Afspraak maken

Ontstoppingsmiddelen?
Nu €67,50 

- Geen voorrijkosten
- Snel ter plaatse
- Optimale kennis
- Jarenlange ervaring
- Garantie op het geleverde werk

Vraag vandaag een offerte aan!

Bel ons: 06-48949222
 

  • Klanten beoordelen mij met een 9,8

  • Garantie op het geleverde werk

  • Bel ons en ik help u gelijk

  • Certificaat aanwezig